Yrityk­sille

Tutustu toimintatapaamme

Etsimme, löydämme ja tarjoamme yrityksille työntekijöitä ja asiantuntijoita erilaisiin tarpeisiin.

Autamme osaamisen arvioinnissa, konsultoimme liiketoiminnallisesti haastavissa tilanteissa ja autamme kehittämään työelämää. Toimintaamme ohjaa LEAN-filosofia: tehokkuus ja tarkoituksenmukaisuus. Poikkeuksellisen laajat verkostot, uusimmat rekrytointityökalut ja 2020-luvulle kehitetyt toimintamallit.

Palveluitamme ovat: suorahaku, hybridihaku, rekrytointipalvelut, asiantuntijavuokraus, henkilöstöpäälliköpalvelu, Inhouse-ratkaisut, IT-johtajat, muutosjohtajat, työvoiman vuokraus sekä soveltuvuusarvioinnit.

LEAN-toimintamalli ohjaa tekemistämme

Tärkein tavoitteemme on vastata asiakkaan odotuksia antaen lisäarvoa päämäärään ja lopputulokseen. Toimimme ennakoiden ja proaktiivisesti. Oleelliseen keskittyminen, asioiden yksinkertaistaminen ja tehokkuuden maksimointi ohjaavat tekemistämme.

Oppiva rekrytointiprosessi

Rakennamme rekrytointiprojektit motivoituneiden ihmisten ympärille. Tiimi tarkastelee säännöllisesti omaa tehokkuuttaan ja mukauttaa toimintaansa sen mukaisesti. Teemme asioista yksinkertaista ja helppoa!

Ota yhteyttä

Mikäli jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme työpaikkoihin ja palveluihin liittyvissä asioissa.

Ja otathan Facebookin ja LinkedInin seurantaan - päivitämme sinne ajankohtaisia kuulumisia!